4 verrassende vaginatrends

Self-care, me-time en wellness momentjes: in het afgelopen (corona)jaar hebben we veel tijd aan onszelf kunnen besteden. Van Make-up tutorials tot beauty tips en van yoga tot mindfulness. De beste versie van onszelf is binnen handbereik! Maar vergeet jij je vriendin daar beneden niet? Want ook je vagina kan zo nu en dan wel wat extra selfcare gebruiken. Lees deze vier verrassende vagina trends en je hebt binnen no-time een stralende stoeipoes!

1. Vajacial

Ja, je hoort het goed. Dit is een facial, een verzorgende gezichtsbehandeling, maar dan voor je vagina! Ook gewoon te reserveren bij je lokale beautysalon. Het klinkt misschien wat vreemd, maar eigenlijk geef je net wat meer liefde aan je vagina na het scheren. Want, wees eerlijk, hoe vaak heb jij jeuk, rode bultjes, schrale huid en een prikkelend gevoel na het scheren? Dat is dus vanaf nu niet meer nodig! De vajacial focust zich op het reinigen, kalmeren en het gladder maken van de gevoelige huid. Klinkt goed toch? “Waar kan ik een afspraak maken?”

2. De glitterpoes

“Zo, die is niet voor de poes!” Glitter hoort toch alleen thuis op een feestje? Toch is dit ook een heuse trend voor tussen je benen! We hebben het hier over glitterpillen voor je vagina (ja echt). Een uur voor de seks breng je de pil in, waarna de eetbare glitters met snoepsmaak door je vagina worden verspreid. Maak je klaar voor een feestje tussen de lakens! Wij laten deze polonaise denk ik toch even aan ons voorbij gaan...

3. G-spot fillers

Het gebruik van botox en fillers wordt steeds populairder in Nederland. Het taboe op cosmetische chirurgie lijkt te zijn doorbroken. Maar wist je dat je zelfs daar beneden jezelf onder handen kunt nemen?! De G-spot filler is een van de nieuwste trends. Tijdens deze cosmetische behandeling wordt de g-spot door middel van een een injectie vergroot. Deze wordt dan nóg gevoeliger, waardoor je meer genot ervaart. Zou jij het durven?

4. Vajazzle

‘Shine bright like a diamond’… Vind je glitters in je vagina net wat te gek, dan kun je altijd nog voor een vajazzle gaan. Besprenkel je venusheuvel met glitters, strass steentjes of pailletten voor een oogverblindende Vajayjay. Let wel goed op waar je je glitters plakt en kijk uit met bacteriën rondom de vulva. Dit vergroot namelijk de kans op een schimmelinfectie.

VOLG ONS OP INSTAGRAM @VAGINAACADEMIE 

VOLGEN